Elektra – CV – Gas

De elektrische installatie van een woning omvat naast het zich in de meterkast bevindende materieel van de verdeelinrichting, alle zaken die hierop zijn aangesloten zoals: leidingen, kabels, schakelaars, wandcontactdozen, verlichtingsarmaturen, machines, toestellen en al hetgeen nodig is om deze apparaten te voorzien van elektrische energie.

Elektra
- licht - en krachtinstallaties
- aanpassing c.q. uitbreiding van groepenkasten
- het maken van een lichtplan
- aanleg van tuinverlichting, subdealer van In-lite
- data netwerken
- keuringen volgens NEN 3140CV installatie
Een centrale verwarmingsketel of cv-ketel is het onderdeel van een centrale verwarmingsinstallatie dat voor warm water zorgt waarmee de verblijven in een pand verwarmd worden. Dit systeem wordt de centrale verwarming genoemd. Een combiketel zorgt tevens voor het warme tapwater in een woning.

Voor CV bieden wij de volgende diensten:
- installaties ( Nefit - en Remeha dealer)
- plaatsen c.q. vervangen van C.V. ketel
- uitbreiden van uw C.V. installatieGasinstallaties
Aardgas wordt als energiebron gebruikt om op te koken en om te verwarmen. Gas wordt bij voorkeur in metalen of kunststoffen gasleidingen vervoerd. De installaties bestaan net als de waterinstallaties uit leidingen, fittingen, toestellen en appendages. Naast stalen- en koperen leidingen worden de leidingen tegenwoordig ook uitgevoerd in hoogwaardig kunststof middels persverbindingen.

- Voor gas kunnen wij de leidingen aanleggen en/of vernieuwen.

  

Utrechtseweg 88

1381 GS Weesp

tel: 0294 411530